Om

Jag är en lärare på 26 år som bor i Stockholm. När tid finns arbetar jag även som frilansskribent och skoldebattör. Jag har skrivit artiklar, krönikör och essäer för tidningar och magasin sedan några år tillbaka. Min texter har blivit publicerade i samtliga större tidningar, som exempelvis DN, SvD, GP och kvällstidningarna. Jag har skrivit essäer för bland annat DN Kultur, SvD Kultur och webbtidningen Kvartal. Är du nyfiken på min syn på skolan, vilken problembild jag har och vilka lösningar jag ser, så rekommenderar jag min essä Vi vet vad som fattas skolan(Kvartal, 2018).

Under 2018 har jag även varit fristående kolumnist på Göteborgs-Postens ledarsida. Du finner mina GP-kolumner här. Under sommaren var jag även gästkolumnist i tidningen Dagens Samhälle, och de texterna finner du här.

Därtill sitter jag även som ordförande för valberedningen inom Saco studentråd, en förening som jag tidigare satt i den nationella styrelsen för. Dessförinnan var jag ordförande för Lärarnas Riksförbund studerandeförening, som organiserade drygt 20 000 lärarstudenter. Jag har erfarenhet av att debattera, såväl skriftligt som i TV och radio, men även moderera panelsamtal och utreda frågor relaterade till skolområdet. Jag har en enskild firma.

Kontakta mig:

isak.skogstad@me.com

0730567359 

Fotograf: Ernst Henry